Home / Actual / Atribuțiile de parlamentar îmi vor oferi șansa să ajut comunitatea săceleană

Atribuțiile de parlamentar îmi vor oferi șansa să ajut comunitatea săceleană

Vă aștept la vot pe 6 decembrie! Împreună putem transforma în realitate dorința comunității săcelene de a avea un reprezentant în Parlament!

Pandemia de Covid19 ne-a aruncat în necunoscut. Ne-am trezit dintr-o dată într-o lume cu fețele acoperite de măști. Ne-am distanțat!

Ne salutăm fără să ne mai îmbrățișăm. Abia dacă mai găsim vreo terasă unde să ne vedem în oraș. Ne-am mutat viețile în online.

În această nouă normalitate, sunt interzise evenimentele, concertele sau festivalurile care ne aduceau împreună.

Peste tot în lume, industria de divertisment  a cunoscut o scădere de 99%. Practic, acest tip de viață a dispărut peste noapte!

Cu răbdare și inițiativă, vom recupera totul! Vă promit asta!

Cultura atractivă e cultura tinerilor. Brașov trebuie să redevină centrul vieții culturale, așa cum a fost în anii 80, când găzduia cel mai mare festival de muzică ușoară din țară. Cu idei faine și odată cu deschiderea Aeroportului Internațional din Brașov, orașul nostru are o șansă reală ca peste 10 ani să concureze din nou pentru titlul de Capitală culturală europeană.

Sunt Ciprian Sterpu și candidez pe listele PNL Brașov pentru Senatul României, de pe poziția a doua.

Mă cunoașteti, sunt dedicat comunității săcelene.

Atribuțiile de parlamentar îmi vor oferi șansa să creez, prin lege, facilitățile necesare animării vieții culturale și divertismentului în Săcele și în județ.  Brașovul va reveni, cu certitudine, pe scena culturală dedicată tinerilor!

Articol comandat de PNL – Filiala Brasov si executat de Zeiden MEdia Design SRL, cod AEP 11200025

Și-au primit răsplata? PSD și UDMR au bătut palma pentru încă 4 ani de “gellerismo-geczisme”* la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia