Home / Actual / „PSD SĂCELE a ales !”

„PSD SĂCELE a ales !”

psd„PSD SACELE A ALES !”

Vineri 30 iulie comitetul executiv al Organizatiei Municipale a PSD Sacele a ales cu unanimitate de voturi candidatul PSD la functia de primar pentru alegerile locale din 2016. Este vorba de d-nul Virgil Popa , actualul presedinte al organizatiei Municipale a PSD Sacele. Alegerea s-a facut in prezenta conducerii judetene a PSD care a fost reprezentata de dep. Constantin Nita, Presedintele PSD Brasov, senator Viorel Chiriac, presedinte executiv al Org Judetene Brasov, d-nul Razvan Iosif, vicepresedinte al Org Judetene Brasov si d-nul Buta …

Virgil Popa, in varsta de 51 de ani, este sacelean din nastere, casatorit si are un copil major. De profesie este inginer. Lucreaza la grupul de firme Electroprecizia din 1988, de cand a absolvit facultatea TCM din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. A parcurs toate etapele profesionale, de la inginer stagiar la manager.

In cadrul sedintei de alegeri a candidatului PSD la functia de primar al Mun. Sacele, d-nul vicepresedinte Razvan Iosif afirma:

Este momentul ca dupa aproape 8 ani de ceea ce putem numi o lipsa totala de administrare a acestui municipiu sa dam locuitorilor de aici posibilitatea de a alege un om care sa stie, sa poata si sa vrea sa revitalizeze intreaga comunitate saceleana

IMAG0348ing.VIRGIL POPA:Ma tin de cuvant fata de oamenii carora le-am promis ceva !”

Cele mai importante proiecte pe care ing.Virgil Popa le propune sacelenilor si pe care le va pune in aplicare daca sacelenii ii vor da votul la alegerile locale din 2016 sunt:

1. SANATATE: Redeschiderea in regim de urgenta a spitalului Municipal Sacele; revenirea la functia de baza a Policlinicii Municipale, cea de a oferi servicii medicale accesibile tuturor sacelenilor

2. INVATAMANT: Mansardarea cladirii principale de la liceul teoretic George Moroianu, redarea in functiune a atelierelor scoala de la liceul tehnic Victor Jinga

3. SIGURANTA CETATENILOR: Realizarea in regim de urgenta a unui adapost pentru cainii fara stapan in zona fostei rampe de gunoi-Subobrej; infiintare post de politie in cartierulGarcini; realizarea unui sistem integrat de supraveghere video a tuturor zonelor cu probleme de siguranta din municipiu.

4. INFRASTRUCTURA: Realizarea unui proiect general si integrat la nivel de municipiu privind executarea de lucrari la reteaua stradala de apa potabila, canalizare, inlocuire conducte de gazmetan, retele electrice subterane, bordurare si asfaltare strazi precum si continuarea lucrarilor incepute; lucrari de sistematizare si amenajare stradala in zona cartierului Bunloc; modernizare piete cartierElectroprecizia si cartier Stefan cel Mare.

5. TRANSPORT IN COMUN: Gratuitate la transportul in comun pentru elevi, studenti si pensionari; achizitia anuala a cel putin doua autobuze noi sau modernizate

6.SPORT-CULTURA-RECREERE: Realizarea unui parteneriat public-privat intre Primaria Municipiului Sacele si Electroprecizia S.A. pentru dezvoltarea unei baze sportive de nivel international pe actualul amplasament al bazei sportive Electroprecizia; sustinerea echipei de fotbal F.C. Precizia Sacele; amenajare de locuri de joaca/terenuri de sport in Baciu, Turches, Hotar, Cernatu, Doina, Satulung; transformarea “Santiliei ”intr-o veritabila manifestare culturala traditionala saceleana (mocaneasca); demarare proiect domeniu schiabil “Paltinul”.

7. Cartier Garcini – Proiect national pentru aceasta zona (care va implica si atragerea de fonduri europene): Realizarea unui recensamant in cartier; Stabilire areal de dezvoltare cartier;Identificare terenuri si punere in posesie cu titlu gratuit; Sistematizarea zonei; Dispensar medical; Corp de scoala nou la scoala nr.5 cu teren de sport aferent; Baie comunala.

8. ATRAGEREA majora de fonduri europene care sa permita initierea si dezvoltarea celor mai multe dintre proiectele mentionate mai sus.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. "punere in posesie cu titlu gratuit" ?? De ce ? Pentru voturi ? Nu au voie sa munceasca ceva si ei ?

  2. Pentru a prinde voturi , de 25 ani promiteti si iar promiteti !

  3. Si niste masuri prin care sa aduceti bani la buget ??? Nu mai mintiti ca nu o sa faceti nimic , cum nu au facut nici cei de acum. Cu mici exceptii sunteti toti o adunatura de excroci si ordinari ,incapabili si ……
    Incurajati tiganii caci cu ei castigati alegerile. Vreau si eu teren cu titlu gratuit dar nu pe strada Cetinii.

  4. Se pare ca PSD-ul nici de aceasta data nu vrea sa castige postul de PRIMAR la Sacele!Cum sa pui in posesie cand terenul are proprietari?Transport gratuit cand abia sunt bani pentru motorina?Retele stradale renovate cand se circula pe ULITE din pamant si peste60 la suta din imobile au buda in curte? FITI MAI REALISTI ! Macar odata in ultimul ceas lasati aberatiile si spuneti adevarul!!!

Leave a Reply