Home / Actual / Protest în fața Primăriei Săcele pe 4 iulie: “Ne-am săturat de drumurile proaste!”

Protest în fața Primăriei Săcele pe 4 iulie: “Ne-am săturat de drumurile proaste!”

“Ne intalnim in fata Primariei Sacele pentru a protesta pasnic impotriva conditiilor deplorabile pe care le infruntam zilnic pe drumurile comunitatii noastre.

Când: Joi – 4 iulie – 18.00-20.00

Prin acest protest dorim sa ii transmitem primarului Virgil Popa mesajul nemultumirii si frustarii sacelenilor cu felul in care se executa lucrarile publice.

Ne-am saturat sa ne rupem picioarele si masinile si sa infruntam nesfirsitele “reparatii” cu pietris care nu aduc nimic pozitiv, ba din contra, produc si mai mult disconfort de la un sezon la altul.

Demonstrativ, puteti aduce piese de la masinile care au avut de suferit in traficul local si eventual chiar incaltamintea facuta praf de pietroaiele care “repara” drumurile noastre.

Deasemenea vrem sa aflam opinia domnului Primar daca banii publici cheltuiti in Sacele justifica calitatea lucrarilor publice prezente.

Faceti pasul implicarii in rezolvarea problemelor din Sacele!

Va asteptam in fata Primariei JOI 4 IULIE INTRE ORELE 18:00-20:00. Este timpul sa ne facem vocile auzite!”

conform anunt organizatori

Piedică în dezvoltarea Transportului Metropolitan. Săcelenii vor rămâne cu condițiile actuale de transport până în 2023?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia