Home / Actual / Propunere locală: Târg de pomi de Crăciun

Propunere locală: Târg de pomi de Crăciun

Printr-o adresă depusă la registratură si prezentată în sedinta de plen din octombrie 2016, consilierul local Ciprian Sterpu a solicitat organizarea expoziţiei cu vânzare „Târgul de pomi de Crăciun” pe domeniul public al Municipiului Săcele, în perioada 12-18 decembrie 2016.

sterpuAcest eveniment este unul necesar şi dorit de cetăţenii municipiului Săcele, mulţi dintre aceştia fiind nevoiţi să se deplaseze până în municipiul Braşov pentru a putea achiziţiona un pom de Crăciun, de cele mai multe ori la suprapret.

Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele are în pepinierele proprii suficienţi pomi de Crăciun din diferite specii pentru a putea satisface dorinţele elementare, dar şi pe cele mai exigente atunci când este vorba de achiziţia de pomi de Crăciun.

Ciprian Sterpu, Consilier Local Săcele

Pe perioada desfăşurării evenimentului „Târgul de pomi de Crăciun”, Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele R.A. ar trebui să ofere spre vânzare 300 de exemplare pomi de Crăciun din diferite specii.

Dacă situaţia o cere, Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele R.A. poate suplimenta numărul de pomi de Crăciun ce sunt oferiţi spre vânzare în cadrul acestui „Târg de pomi de Crăciun”

Citeşte şi despre: Concurs de orientare in alergare la Săcele 

targul-de-pomi-de-craciun001

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply