Home / Actual / Probleme MARI într-un cartier din Săcele: “Se fură ca în codru aici și nu ai ce face trebuie să trăiești în “cartierul Haiducilor”

Probleme MARI într-un cartier din Săcele: “Se fură ca în codru aici și nu ai ce face trebuie să trăiești în “cartierul Haiducilor”

Am primit la redacție, pe adresa [email protected], apelul disperat al unor săceleni ce locuiesc într-un cartier cu multe probleme, așa cum chiar ei afirmă. 

Vi-l redăm mai jos în integralitatea lui!

“Buna dimineata!! Pentru unii o fi buna, dar pentru noi din cartierul Toamnei (cel din spatele Hanului Domnesc, eu ii spun Beciul Domnesc, de ce?) … nu e.

Traim ca in epoca primitiva, bezna totala. Am inteles ca se doreste oras turistic asa că îi invit cu drag in ,,cartierul medieval,,

Electricitatea e un lux de ani buni se stie situatia si promisiuni desarte. Deja avem podul plin de ele, minciuni, minciuni.

De trei ani dl. primar Popa V. minte ca vom avea, dar nu a specificat in ce secol.

Anul trecut s-a laudat (ianuarie sau feb. nu mai stiu precis) la o televiziune cu investitie in cartier pentru instalarea unui transformator. Minciuni, au trecut luni bune si din anul acesta si nimic.

Imediat vine iarna si e groaznic pe intuneric. Sunt copii la scoala batrani, nu intereseaza pe nimeni.

O parte au racord la un privat, care are transormator in curte, dar la mica intelegere intre vecini. Ti-e frica sa mergi pe strazi sa nu mori electrocutat,mai nou se sapa sub pamant pe conducta de apa, iar pe unde se poate ca cartitele.

Apa la fel, faci documentatia, platesti taxe gaz, mediu, electricitate, pe care nu le ai binenteles. E lege si nu te opui, cand ceri autorizatie nu primesti de la primarie ca nu ai canalizare (dar aprobare de tras conducta o primesti de la primarie) alta anomalie!!

Se fura ca in codru aici si nu ai ce face trebuie sa traiesti omeneste in “cartierul Haiducilor”

Esti obligat cu acordul primariei sa faci ilegalitati. S-a facut documentatia pentru transformator e aprobata de electrica, trimisa la primarie din noiembrie 2018, am fost in nenumarate audiente, sunat la Investitii. Se rezolva la anul si la multi ani, fraierilor ,,platiti taxe,impozite, sa traim noi bine???

Va rog din suflet ajutati-ne, poate reusim asa sa traim si noi pe pamant, nu sub!!!”

Transportul o ia la vale! De 3,5 ori mai multe pierderi pentru Servicii Săcelene SRL

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia