Home / Actual / Prins cu drujba la sustras de arbori, un săcelean s-a trezit cu dosar penal
sursa foto cu caracter informativ

Prins cu drujba la sustras de arbori, un săcelean s-a trezit cu dosar penal

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furtul de arbori care au fost tăiați fără drept din păduri.

În fapt, la data de 13 aprilie 2021, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 52 ani, din municipiul Săcele, în timp ce ar fi sustras arbori, din specia fag, dintr-un fond forestier, având asupra sa un instrument utilizat la tăierea arborilor, folosind, totodată, o cabalină în vederea tractării materialului lemnos.

Cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predate reprezentanților Ocolului Silvic compentent, iar instrumentul utilizat a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

48 de posturi scoase la concurs la Spitalul Municipal Săcele. Se caută asistent(e) medicale, infirmiere-îngrijitoare, brancardier și fochist

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia