Home / Actual / Prin Săcele nu se plimbă doar urșii seara, ci și șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice

Prin Săcele nu se plimbă doar urșii seara, ci și șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice

La data de 18 iulie 2021, în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic un bărbat, care conducea un autovehicul pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,82 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Acesta este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) La Săcele, UDMR este sub papucul pesediștilor. Unui consilier UDMR i s-a dat peste mână în ședință ca să voteze cum ”trebuie”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia