Home / Actual / (VIDEO) La Săcele, UDMR este sub papucul pesediștilor. Unui consilier UDMR i s-a dat peste mână în ședință ca să voteze cum ”trebuie”

(VIDEO) La Săcele, UDMR este sub papucul pesediștilor. Unui consilier UDMR i s-a dat peste mână în ședință ca să voteze cum ”trebuie”

Un nou moment administrativ jenant al alianței PSD-UDMR, cu cei din urmă pe post de subalterni politici.

Fostului viceprimar Andras Jonas i s-a dat peste mână la propriu pentru că a dorit să voteze alături de PNL pentru un amendament ce avea ca scop simplificarea și ușurarea activității agenților economici de pe raza municipiului Săcele.

La ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Săcele din data de 27 mai 2021 a fost supus spre aprobarea consiliului local „Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind desfășurarea activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Săcele.-initiator Primar Virgil Popa

Consilierii locali PNL au formulat câteva propuneri ce au avut ca scop simplificarea acestui regulament de obtinere a autorizatiei/acordului de functionare printr-un amendament.

Aceste propuneri au fost respinse de majoritatea consilierilor locali PSD+UDMR prin neacordarea atentiei cuvenite unui document care trebuia sa vina in intelegerea si ajutorul mediului de afaceri sacelean, care sa puna bazele unei comunicari eficiente si a unui dialog bazat pe reciprocitate si actiune comuna, nu demonstreaza altceva decat faptul ca activitatea antreprenoriala nu primeste importanta necesara in dezbaterile consiliului local , din simplul fapt ca nu se recunoaste adevarata valoare si contributie adusa de operatorii economici la dezvoltarea unei comunitati.

Video mai jos cu momentul votului!

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia