Home / Actual / Primarul Popa Virgil, despre câțiva săceleni prezenți la Consiliul Local: ”Ați chemat urșii la ședință?”

Primarul Popa Virgil, despre câțiva săceleni prezenți la Consiliul Local: ”Ați chemat urșii la ședință?”

Agresivitatea fata de proprii cetățeni atât în vorbe, cât și în fapte a edilului Popa Virgil s-a manifestat din nou ieri, cu ocazia ședinței de Consiliu Local de la Săcele.

Vizibil deranjat că la această ședință organizată la Centrul Multicultural și Educațional au venit și câțiva cetățeni, primarul s-a adresat ironic fata de un consilier local ce urma sa intre in sala: ”Ați chemat urșii la ședință?”.

”Urșii”, cum ne-a spus primarul câtorva săceleni, au vina – cu ghilimelele de rigoare – de a nu mai suporta indiferenta si lipsa de actiune a primarului Popa Virgil.

De fapt, domnul (vremelnic) primar este supărat de apelurile publice de motivare a participării săcelenilor la viața publica si administrativa a municipiului. Civismul si implicarea oamenilor ii crează insomnii, probabil! Discomfort cu siguranța!

Intr-un municipiu in care ursii îți bat la ușa (la propriu!!!!) primarului ii arde de mistouri ieftine.

Se pare ca acest domn cu d mic aluneca din ce in ce mai tare pe panta arogantei si a agresivității fata de noi, cei ce ii plătim taxele si impozitele locale.

Cat este el de primar … sa-i fie rușine! 

conform postare Facebook

Nepricepere sau bătaie de joc? Săceleni indignați de ”igienizările” arboretelui din Săcele – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia