Home / Actual / Primarul Popa Virgil a vrut să vândă 44.800 de mp din domeniul public, însă consilierii PNL au evitat subțierea patrimoniului

Primarul Popa Virgil a vrut să vândă 44.800 de mp din domeniul public, însă consilierii PNL au evitat subțierea patrimoniului

Primarul Popa Virgil și acoliții săi din PSD și UDMR au suferit o înfrângere mare administrativă în ședința de Consiliul Local, dar municipiul a înregistrat o mare victorie.

De fapt, acesta a fost oprit în tentativa sa de a înstrăina din patromoniul localitații prin vânzarea unor terenuri și construcții ce urmau prin licitație să ajungă pe mâna unor privați.

Vânzarea unor terenuri de 441 mp sau 425 de mp in zona Bunloc, alte suprafețe de 15.800 și 25.000 mp în zona CET-FINECO sau chiar imobile din centrul municipiului, toate au fost trecute pe ordinea de zi, iar consilierii PSD și cei din UDMR au votat pentru înstrăinarea acestora.

Singurii ce nu au fost de acord cu acest mod feudal de a face administrație au fost consilierii PNL.

Cum aceștia s-au abținut sau au votat împotriva, iar pentru decizie erau nevoie de 2/3 din numărul consilierilor locali, patrimoniul orașului a rămas întreg și nu va ajunge în licitație pe bucăți.

În loc să dezvolte un parc fotovoltaic pe cele 4 HA din zona CET și astfel să producă energia electrică necesară iluminatului public și clădirilor publice, Popa Virgil a vrut să subțieze și mai mult un patrimoniu și așa insuficient pentru nevoile municipiului.

Săcelenii sunt revoltați! Bradul de Crăciun de la Primărie a fost tăiat din cartierul Electroprecizia – Saceleanul

fotomontaj Saceleanul.ro

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia