Home / Actual / Expertul în palavre, primarul Popa Virgil, i-a chemat la o șuetă pe locuitorii din zona Câmpului

Expertul în palavre, primarul Popa Virgil, i-a chemat la o șuetă pe locuitorii din zona Câmpului

Dacă de rezolvarea unor probleme administrative grave din zonă precum rețeaua de curent electric, iluminatul, canalizarea sau drumurile pietruite nici nu poate fi vorba, primarul Popa Virgil i-a chemat la o discuție pe locuitorii din zona Câmpului.

Alături de primar au stat angajați din zona urbanismului, dar nu putea lipsi Geta Zamfir – secretarul municipiului Săcele – eminența cenușie a primăriei condusă de (se crede) de Popa Virgil.

Locuitorii de pe străzi precum Campului, Rozelor, Agronomiei, Paducelului sau Macesului au asistat la o dezbatere despre cum se ”pun lucrurile în ordine și în cartierul de pe str. Câmpului”. 

Bineînțeles că acestora nu li s-a explicat și de ce anume sunt încadrați în zona de impozitare B, deși nu au acces la canalizare, rețea electrică – în regim individual sau nu au drumurile modernizate.

”Astfel, am avut o întâlnire constructivă la Centrul Multicultural cu locuitorii din această zonă, unde i-am informat despre investițiile pe care administrația locală și le propune să le realizeze în acest cartier.

Pentru a realiza aceste investiții, locuitorii trebuie să cedeze cât mai repede cota lor de drum către Primăria Municipiului Săcele. De când sunt primar al Municipiului Săcele, administrația locală a fost foarte vigilentă în ceea ce privește dezvoltarea imobiliară […]”, spune Popa Virgil, primar.

Ne-am lămurit cu vigilența domnului primar după proiectele din Camping Dârste, acolo unde Popa Virgil folosește avocați și tertipuri în lupta cu săcelenii din zonă. Halal primar! 

acest material este o opinie politică

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia