Home / Actual / Primaria Sacele cauta parteneri pentru programul POSDRU

Primaria Sacele cauta parteneri pentru programul POSDRU

In conformitate cu prevederile Strategiei de dezvoltare locală precum şi din necesitatea de a satisface nevoile locale în vederea ocupării forţei de muncă, Primăria Municipiului Săcele, judeţul Braşov, doreşte să acceseze finanţări din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU).

În acest sens, Primăria Municipiului Săcele caută parteneri pentru propriile proiecte în vederea construirii Consorţiului de parteneriat pentru redactarea şi implementarea cu success a proiectelor iniţiate.

Partenerii de proiect vor fi Autorităţi Publice, IMM-uri, ONG-uri precum şi alte tipuri de organizaţii ce pot avea un rol relevant în elaborarea şi implementarea cu success a unor astfel de proiecte.

Organizaţiile interesate sunt rugate să depună în termen de 15 zile de la publicarea acestui anunţ, scrisoarea de intenţie pentru potenţiala selectare, în vederea participării în cadrul Consorţiului de parteneriat menţionat.

Scrisoarea de intenţie va cuprinde o scurtă descriere a organizaţiei, rolul potenţial pe care Partenerul îl poate juca în cadrul proiectului, avantajul competitiv pe care Partenerul îl poate aduce Consorţiului de parteneriat precum ţi alte informaţii considerate necesare în vederea susţinerii scrisorii de intenţie.

Scrisorile de intenţie se vor transmite prin poştă la adresa  Primăriei Municipiului Săcele, Piaţa Libertăţii nr. 17, Municipiul Săcele, judeţul Braşov, Tel: 268-276.164,  fax : 0268-273.091.

Persoana de contact: Daneş Maria Cornelia, e-mail: [email protected]

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply