Home / Actual / Primăria Săcele anunță că este pregătită de deszăpezire, însă numărul de utilaje scade de la 19 la 16

Primăria Săcele anunță că este pregătită de deszăpezire, însă numărul de utilaje scade de la 19 la 16

Primăria Săcele anunță ca în fiecare an cât de pregătită este pentru sezonul rece, însă din cifrele vehiculate printr-o postare pe Facebook, primarul Popa Virgil pare ca se asteapta la o iarna mai blanda si mai lipsita de ninsoare ca in anul precedent.

În cursul zilei de luni – 31 octombrie, edilul șef a efectuat o vizită la CIBIN SRL, operatorul cu care Primăria Municipiului Săcele are contract de deszăpezire, pentru a verifica și a pregăti în bune condiții sezonul de iarnă 2022-2023.

La nivelul Municipiului Săcele, pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului se vor folosi un număr de 16 utilaje care la acest moment sunt pregătite de intervenție, mai spune postarea, însă numărul de utilaje este cu 3 mai mic decat in anii precedenti (19)

Chiar si primul stoc de material antiderapant format din 300 tone sare și 600 tone agregate 0-8 mm este mai mic decat cel din 2021 (330 tone sare și 650 tone).

În aceste condiții, ce așteptări pot avea săcelenii la deszăpezirea de anul acesta, pentru că din experiențele trecute știm că strada pe care locuiește domnul primar este mereu deszăpezită cu hărnicie. Cu restul de străzi este problema!

PUZ de blocuri cu 2 etaje pe strada Câmpului, la intersecție cu strada Iernii din Săcele – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia