Home / Actual / (VIDEO) Mărturii despre deszăpezirea din oraș: ”Se pare ca domnul primar are contract privat cu firma de dezapezire… pe banii cetatenilor”
colaj foto cu caracter informativ

(VIDEO) Mărturii despre deszăpezirea din oraș: ”Se pare ca domnul primar are contract privat cu firma de dezapezire… pe banii cetatenilor”

Nu este prima informație din comunitate în acest sens și probabil nu va fi nici ultima, cunoscându-l pe primarul Popa Virgil și modul acestuia de a face administrație.

Un cetățean săcelean ne-a trimis la început de februarie următorul mesaj și un material video care întărește spusele sale:

”Ora 23:17 un utilaj de urca pe str. Morii

Ora 23:28 utilajul coboara pe str. Morii

Se pare ca domnul primar are contract privat cu firma de dezapezire… pe banii cetatenilor

V-am trimis aceste informatii […] despre beneficiile sale personale (n.r Popa Virgil) cand vine vorba despre cat de prompti sunt cei de la Cibin cand vine vorba despre domnul primar.

Cu aceasta ocazie, solicităm primarului Popa Virgil un punct de vedere pe adresa [email protected] referitor la această speculație cum că ar beneficia la adresa unde locuiește de servicii preferențiale de deszăpezire. 

Vom publica prompt acest punct de vedere, dacă el va veni din partea edilului municipiului Săcele!

Până la acel moment, recomandăm săcelenilor să fie circumspecți în analiza acestor informații.

Are dreptate călătorul? Mărturiile din transportul în comun săcelean: ”Am mai observat o bătaie de joc la adresa săcelenilor”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia