Home / Actual / Primăria despre cartierul Toamnei: “Proprietarii nu au avut în vedere toate problemele de urbanism ale zonei respective”

Primăria despre cartierul Toamnei: “Proprietarii nu au avut în vedere toate problemele de urbanism ale zonei respective”

Primaria Municipiului Sacele face cateva precizari administrative referitoare la cartierul Toamnei ca urmare a unui articol publicat pe Saceleanul.ro.

Articolul inițial aici: “Se fură ca în codru aici și nu ai ce face trebuie să trăiești în “cartierul Haiducilor”

Iată informațiile oferite de Primărie în acest caz:

“Cartierul Toamnei, situat în spatele Hanului Domnesc, este unul din cartierele noi ale municipiului Săcele care a beneficiat de o dezvoltare haotică, care astăzi generează probleme mari atât locuitorilor, cât și administrației.

Aceste probleme au la origine două cauze: pe de o parte până în anul 2016 administrația săceleană nu a solicitat respectarea regulilor generale de urbanism (de exemplu, prin PUZ nu a cerut dezvoltatorului imobiliar să rezolve problema utilităților), iar pe de altă parte proprietarii nu au avut în vedere toate problemele de urbanism ale zonei respective.

La ora actuală în cartierul respectiv sunt necesare mai multe lucrări urbanistice, care însă nu se pot realiza fără participarea tuturor locatarilor din cartier. Astfel strada Toamnei este un drum de exploatare cu o lățime de 4m.

Locatarii de pe străzile Berzei și Ciocârliei au depus declarațiile de cedare de teren pentru lărgirea drumului. Pe străzile Cocorului, Rândunicii și Egretei mai sunt câțiva cetățeni care trebuie să depune declarațiile de cedare de teren pentru lărgirea drumului. Fără aceste declarații ale cetățenilor din cartier nu se pot obține avizele necesare dezvoltării cartierului.”, conform comunicat Primăria Săcele

5 concedieri și la Centrul de zi pentru copii aflati in situatii de risc. Aici rămâne șefă o altă PSD-istă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia