Home / Actual / 5 concedieri și la Centrul de zi pentru copii aflati in situatii de risc. Aici rămâne șefă o altă PSD-istă

5 concedieri și la Centrul de zi pentru copii aflati in situatii de risc. Aici rămâne șefă o altă PSD-istă

Centrul de zi pentru copii aflați în situații de risc se “reorganizează și își schimbă denumirea în Compartiment Educație Timpurie”, prilej bun pentru administrația PSD de a mai concedia 5 persoane.

Astfel, au fost desființate funcțiile contractuale de fochist (1 persoană), cele de îngrijitor curățenie (2 persoane) și cele de paznic (2 persoane).

În cazul acestora, primarul Vrgil Popa a pornit procedura concedierilor individuale. Nici o remușcare față de aceste persoane, lăsate fără serviciu pentru că nu au protecție politică?

Nu același lucru se întâmplă și cu administratorul, o membră PSD

Concedierile de la Săcele nu par a-i atinge pe pesediști, iar situația de la Centrul de zi pentru copii aflați în situații de risc este la fel ca la Cantina Socială.

Doamna Obreja Carmen (foto dreapta), o membră PSD și fostă candidată la consiliul local Săcele din partea PSD în 2016, nu împărtășește soarta celor disponibilizați.

Acesta rămâne șefă, din administrator al Centrului ajungând inspector.

Astfel, Compartiment Educație Timpurie, din cadrul Serviciului Asistenta Socială, funcționează în subordinea șefului de serviciu, cu o funcție contractuală de execuție de inspector, studii medii, ocupată de Obreja Carmen Liliana.

sursa foto Facebook

Primarul Virgil Popa către o “șefă”: “Te păstrez pentru că ești omul meu”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia