Home / Actual / Mesaj DRAMATIC: “Cum poți trăi cu o dizabilitate în Săcele când primarul Virgil Popa nu suportă persoanele cu dizabilități?”

Mesaj DRAMATIC: “Cum poți trăi cu o dizabilitate în Săcele când primarul Virgil Popa nu suportă persoanele cu dizabilități?”

Mesaj disperat al unei persoane cu dizabilități care locuiește în Municipiul Săcele, ce povestește pe o rețea de socializare care sunt câteva dintre provocările cu care se confruntă zilnic.

În speranța că oamenii vor citi, iar problemele se vor rezolva, vă redam integral mesajul acestuia.

“Cum poti trai cu o dizabilitate in Mun. Sacele cand Primarul Virgil Popa nu suporta persoanele cu dizabilitati si spunand ca ”EL POATE FACE ZID INTRE MINE SI PRIMARIE” si se pare ca asta face, deoarece primesc indiferenta si refuzul lor la toate cererile mele.

Am renuntat la pensie sa pot merge la munca si sa ma reintegrez in societate, pentru ca doar asta este singura solutie de a ma reintegra, prin munca, am cerut in scris conform Legii 448/2006 in care obliga Primaria sa imi creeze conditii.

Sa imi faca sau sa imi dea voie sa fac un acoperis desupra parcarii destinate, de resedinta, pentru ca eu nu pot da zapada de pe masina si din jurul ei si sunt cu mobilitate redusa si bine inteles mi-a fost refuzata cererea, ca multe altele si delungul timpului mi-am cerut drepturile pentru ca eu nu am nimic in municipiul Sacele si cand spun ”NIMIC” chiar nimic!

Asta pentru ca cei de la conducerea Primariei in frunte cu Primarul Virgil Popa nu isi dau interesul pentru toata populatia Municipiului si culmea este ca in Primarie lucreaza si persoane cu dizabilitati usoare care nu se zbate deloc si pentru cei cu dizabilitate, ba din contra.

Este o situatie dramatica in a fi persoana cu dizabilitati si sa depinzi de o astfel de conducere cu astfel de oameni, da chiar au reusit sa faca un zid intre mine si Primarie… ma abuzeaza de cate ori prind ocazia , eu nu vreau decat sa lucrez si sa ma sprijine in demersul asta exact cum ii obliga legea, nu vreau sa cersesc la portile lor asa cum vor ei, nu vreau!

Vreau sa duc o viata normala in societatea saceleana!”

Primarul Virgil Popa către o “șefă”: “Te păstrez pentru că ești omul meu”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia