Home / Actual / Primăria a amplasat rapid un semn cu limitare de viteză pe strada Carpaților, dar principala problemă rămâne

Primăria a amplasat rapid un semn cu limitare de viteză pe strada Carpaților, dar principala problemă rămâne

Vă povesteam la început de septembrie că în urma devierii traficului din Săcele din cauza lucrărilor de pe Bulevardul Brașovului, locuitorii de pe strada Carpaților s-au trezit cu o serie de probleme.

Printr-o solicitare semnată de 41 de locatari, din 32 de locuințe acestia cereau administratiei printre altele limitarea vitezei pe stradă, siguranța pentru pietonii din zonă și se plangeau de praful insuportabil ce crează probleme de sănătate.

Primăria Municipiului Săcele a răspuns rapid solicitării, dar singura măsură luată a fost amplasarea unor semne de circulatie ce limitează viteza pe Carpaților la 30 km/h, celelalte solicitari rămânând fără rezolvare.

Cetățenii din zonă rămân în continuare afectați de cea mai mare problemă, praful ce rezultă în urma tranzitării intensive a străzii lor, un exemplu fiind fotografia de mai jos, cu un autoturism parcat la intersecția cu Nicolae Iorga, o alta arteră aflată într-o situație identică.

Poate sosirea ploilor de toamnă să-i scape de praf pe săceleni.

Ieșim din sezonul prafului și intrăm în cel al noroiului.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia