Home / Actual / Prima ediție a concursului “Piatra Mare Trail Running” și-a stabilit câștigătorii

Prima ediție a concursului “Piatra Mare Trail Running” și-a stabilit câștigătorii

Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă, 10-12 grade Celsius, ceață și reprize de ploaie, atmosfera de la prima ediție PMTR a fost diametral opusă.

Cei  50 de concurenți au fost foarte încântanți de traseul ales de organizatori și de atmosfera generală a concursului. S-a alergat pe 12,5 km cu o diferență de nivel de +1000m.

Plecarea a fost de la bariera de la Dâmbu Morii, iar prima parte a traseului a constat într-un urcuș constant până la cabana Piatra Mare, pe traseul de la 7 Scări, varianta ocolitoare.

Dacă cei aproximativ 6 km se parcurg  în 4 ore, primii doi sportivi au ajuns la cabană în 46 minute. Este vorba de cei doi componenți a lotului național de schi-alpinism, Silviu Bălan și Andrei Preda, care în final aveau să și ocupe împreună locul I.

Traseul a coborât apoi spre poiana Stânei Pietricica, a ajuns apoi pe vârful Piatra Mare, de unde s-a coborât din nou la cabana Piatra Mare, unde a fost finish-ul.

La băieți căștigători au fost Silviu Bălan și Andrei Preda cu 1h.39.28, iar pe locul 3 Robert Hajnal. La fete pe primul loc a fost Ioana Aconstantinesei în 2h.22.27, pe locul 2 Bianca Păunescu, iar pe locul 3 Mădălina Iliuță.

Organizatorii competiției au fost Asociația Ghizilor Montani din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Săcele și Agenția Metropolitană Brașov.

↓ Mai citește și despre cat costă chiria pentru Grădinita Nr. 5 din Precizia ↓

Primăria va plăti o chirie de peste 9500 lei+TVA pe lună pentru Grădiniţă Nr. 5 din Electroprecizia

Farmacia Precizia

Leave a Reply