Home / Actual / Prima ediție a concursului “Piatra Mare Trail Running” și-a stabilit câștigătorii

Prima ediție a concursului “Piatra Mare Trail Running” și-a stabilit câștigătorii

Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă, 10-12 grade Celsius, ceață și reprize de ploaie, atmosfera de la prima ediție PMTR a fost diametral opusă.

Cei  50 de concurenți au fost foarte încântanți de traseul ales de organizatori și de atmosfera generală a concursului. S-a alergat pe 12,5 km cu o diferență de nivel de +1000m.

Plecarea a fost de la bariera de la Dâmbu Morii, iar prima parte a traseului a constat într-un urcuș constant până la cabana Piatra Mare, pe traseul de la 7 Scări, varianta ocolitoare.

Dacă cei aproximativ 6 km se parcurg  în 4 ore, primii doi sportivi au ajuns la cabană în 46 minute. Este vorba de cei doi componenți a lotului național de schi-alpinism, Silviu Bălan și Andrei Preda, care în final aveau să și ocupe împreună locul I.

Traseul a coborât apoi spre poiana Stânei Pietricica, a ajuns apoi pe vârful Piatra Mare, de unde s-a coborât din nou la cabana Piatra Mare, unde a fost finish-ul.

La băieți căștigători au fost Silviu Bălan și Andrei Preda cu 1h.39.28, iar pe locul 3 Robert Hajnal. La fete pe primul loc a fost Ioana Aconstantinesei în 2h.22.27, pe locul 2 Bianca Păunescu, iar pe locul 3 Mădălina Iliuță.

Organizatorii competiției au fost Asociația Ghizilor Montani din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Săcele și Agenția Metropolitană Brașov.

↓ Mai citește și despre cat costă chiria pentru Grădinita Nr. 5 din Precizia ↓

Primăria va plăti o chirie de peste 9500 lei+TVA pe lună pentru Grădiniţă Nr. 5 din Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply