Home / Actual / PRETUL CEL BUN, quiz show-ul momentului difuzat de Antena 1, continuă preselecțiile la Brașov

PRETUL CEL BUN, quiz show-ul momentului difuzat de Antena 1, continuă preselecțiile la Brașov

PRETUL CEL BUN, quiz show-ul momentului difuzat de Antena 1, continuă preselecțiile!

Dacă vrei să te bucuri de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase te așteptăm la casting-ul din BRASOV, de pe 2 OCTOMBRIE, la Hotel Aro.

,,PRETUL CEL BUN’’ este un show international foarte popular, care in S.U.A. se difuzeaza de peste 50 de ani.

Emisiunea de divertisment, de tip concurs, le dă ocazia participanților să concureze pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Cautam oameni energici, vorbareti si plini de viata, care sunt dornici sa castige de la ELECTROCASNICE la MASINI, BANI sau VACANTE EXOTICE. Daca sunteti deschisi catre o astfel de provocare si ati vrea o experienta de neuitat, va rog sa imi lasati numarul dumneavoastra de telefon printr-un mesaj privat sau sa imi trimiteti un mail la [email protected] si va voi oferi toate detaliile necesare.

Ne vedem la Brasov!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

TRAMAR angajează pe mai multe posturi

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia