Home / Actual / Premiat sau pedepsit!? Administratorului Public din Săcele, Gâdea Sorin, i s-a mutat biroul într-o EcoInsula

Premiat sau pedepsit!? Administratorului Public din Săcele, Gâdea Sorin, i s-a mutat biroul într-o EcoInsula

Primarul Virgil Popa face curățenie în Primăria Săcele și îi relochează biroul lui Gâdea Sorin, responsabilul cu salubritatea, într-o … ecoinsulă!!!

Sursa acestei informații obținută astăzi și doar astăzi – 1 aprilie, ne spune că încă nu se știe dacă domnul Gâdea vede asta ca o promovare sau ca o pedeapsă, însă cu siguranță el va începe de luni să își mute mobilierul.

Săcelenii nemultumiți de cum arată curățenia orașului spun ca ideea pare bună, pentru că astfel administratorul public, de altfel un loial soldațel al PSD, ar putea să îndeplinească și rol de camera video de monitorizare.

Poate că daca ideea prinde, Gâdea Sorin ar trebui clonat și plasat câte unul în fiecare ecoinsulă din municipiu. Ce ziceți? Idee bună sau rămâne doar o informație de 1 aprilie?

*acesta este un pamflet de 1 aprilie si trebuie tratat ca atare

Ca la Hollywood: PSD și UDMR au bătut palma ca să scrie cu litere uriașe PSD Négyfalu – Saceleanul

sursa foto Facebook, fotomontaj Saceleanul.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia