Home / Actual / Ca la Hollywood: PSD și UDMR au bătut palma ca să scrie cu litere uriașe PSD Négyfalu
sursa foto Facebook, fotomontaj Saceleanul.ro

Ca la Hollywood: PSD și UDMR au bătut palma ca să scrie cu litere uriașe PSD Négyfalu

Surse credibile ce ne-au cerut să luam foarte în serios informația doar astăzi spun că PSD și UDMR au mai cazut o data de acord sa le arate sacelenilor ca sunt partide serioase si dedicate comunitatii.

Initial se pare ca primarul Popa Virgil ar fi cerut sa se scrie pe dealurile din Turches cu litere mari Gililand, dar reprezentantii (oare??) ai maghiarilor din sacele au spus ca nu pot fi de acord cu asa ceva si atunci pesedistii s-au repliat si au cerut sa se scrie PSD.

UDMR trebuie laudat că nu a cedat nici a doua oara și a spus ca trebuie să se adauge și numele localității.

”Au vrut să scrie Săcelecvaros, dar Oh Istenem Istenem … nu puteam fi de acord cu așa ceva. Am cerut să scrie 4 sate, dar în maghiară căci doar noi am fost primii aici în Transilvania și iată că așa am ajuns la înțelegerea să se scrie PSD Négyfalu”, spune un reprezentant al UDMR prezent la negocieri. 

Lucrarea foarte dificilă va fi dusa la îndeplinire de un consorțiu de firme unit sub denumirea de SC CaucazuNepotuCibinuParisu SRL!

Doamne ajuta!

*acest material este un pamflet de 1 aprilie si trebuie tratat ca atare

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia