Home / Actual / Pregatirea continua pentru FC Sacele

Pregatirea continua pentru FC Sacele

sanduleacFC Săcele a caştigat meciul de pregătire din weekend-ul trecut împotriva celor de la Aita Mare din Covasna, scor final 4-3. A fost o partida de verificare utilă, în care s-a evidenţiat Sănduleac (foto dreapta), autorul unei triple, golurile fiind marcate din execuţii deosebite: un lob şi două lovituri libere. Celălalt marcator pentru săceleni a fost Tincă.

Pentru FC Săcele a apărat tânărul Andrei Florică care s-a descurcat bine, conducerea tehnică încercând să rezolve problema postului de portar, după accidentarea din tur al lui Căruceriu. În repriza a doua şi-au făcut loc în echipă gazdă mai mulţi juniori săceleni precum Antal, Fekete, Babeiu sau Popescu, odată cu aceste intrări fiind schimbat şi sistemul de joc din 4-3-3 în 4-4-1-1.

Ultimul sosit la echipă este Viorel Măgurean, un mijlocaş central de travaliu şi determinare cu experienţe în trecut la FC Brasov, un Gattuso local cum ne-a transmis antrenorul Andrea Adamo. Vom reveni cu detalii despre pregătirea echipei.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply