Home / Actual / Precizia Săcele, victorioasă în amicalul cu Olimpic Râșnov. Urmează și meciul cu CSA Steaua

Precizia Săcele, victorioasă în amicalul cu Olimpic Râșnov. Urmează și meciul cu CSA Steaua

Precizia Săcele a deschis scorul în prima repriză prin Țuțu care a transformat o lovitură de la 11 metri, aceasta fiind singura reușită a primei părți a jocului.

În partea secundă, săcelenii lui Mihai Stere s-au distanțat la 2-0, după reușita lui Nechita, iar Râșnovul a redus din handicap după golul cu capul din plonjon al lui Vlad Boția.

„Prima repriză ne-a aparținut, am dominat și am reușit să deschidem scorul. În partea a doua am suferit mult, dar băieții au meritul că au rezistat până la final și am reușit astfel să obținem prima victorie după patru meciuri în care am remizat cu Satu Mare și am pierdut cu Sibiul și Timișoara.

Și în acele jocuri am avut lucruri pozitive și eu cred că suntem pe un drum bun”, a declarat la finalul meciului, Mihai Stere, antrenorul celor de la Precizia Săcele.

De partea cealaltă, pentru săceleni urmează o perioadă cu câte două antrnamente pe zi, la finalul cărora vor juca un amical cu cei de la Popești Leordeni, pe 4 august.

În 12 august, Precizia va evolua într-un joc de verificare în compania formației CSA Steaua București, formație condusă de Marius Lăcătuș. 

sursa: brasovtv.com

Semnal de alarmă tras de Ministrul Sănătății: Avem 54 de cazuri de rujeolă la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply