Home / Actual / FC Precizia Săcele trece în Cupa României de Făgăraş, dar suprinde cu altceva

FC Precizia Săcele trece în Cupa României de Făgăraş, dar suprinde cu altceva

Echipa de seniori a FC Precizia Săcele a jucat în Cupa României la Făgăraş, cu Oltul din localitate, un meci pe care l-a câştigat cu 2-1.

Pentru săceleni au marcat Preda, cu capul, respectiv Staicu după un frumos contratac la care a participat şi Muscalu.

De remarcat şi de salutat faptul că în meciul de la Făgăraş, FC Precizia Săcele a jucat cu nu mai puţin de 5 juniori în teren. Au fost titulari Bilivolschi, Nechita şi Moldoveanu, toţi de 17 ani şi au mai intrat pe parcurs Linguraru de 17 ani şi Blega de 18 ani.

Acestor juniori li s-a adăugat restul de seniori până în vârstă de 21 ani, singura excepţie mai “în vârstă” a fost Mihai Csere de 22 ani care a ratat şi un penalty la scorul de 2-1.

Avem una din cele mai tinere echipe din ţară cu jucători de foarte mare perspectivă şi de mare valoare care dacă vor fi susţinuţi şi ajutaţi vor putea face performante frumoase pentru echipa acestui oraş.

Promovăm în continuare jucători tineri, trebuie să găsim soluţii pentru a juca la un nivel superior pentru că ei să poată progresa şi să-şi demonstreze valoarea la ligiile superioare.

Aurel Bărbută – director sportiv FC Precizia Săcele

Sâmbătă au fost invitaţi toţi cei interesaţi la Memorialul Marian Mauta, un turneu organizat în omagierea fostului mare jucător care a evoluat ani buni şi la FC Precizia Săcele în liga a II-a şi a III-a

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply