Home / Actual / Popa Virgil jubilează: Se măresc salariile primarilor de la 1 noiembrie!

Popa Virgil jubilează: Se măresc salariile primarilor de la 1 noiembrie!

Salariile și sporurile demnitarilor și primarilor vor crește de la 1 noiembrie, în plină criză, după ce Senatul a adoptat miercuri amendamente depuse de doi senatori UDMR.

Decizia vine după ce Curtea Constituțională a admis tot miercuri o sesizare, care împiedica majorarea de salarii din sistemul public prin Parlament.

Decizia îl bucura cu siguranță și pe primarul Popa Virgil, care își vede astfel veniturile salariale ridicate substanțial. 

Sunt ele corelate și cu performanțe administrative importante? Asta doar săcelenii pot judeca.

De altfel, așa cum am mai scris și AICI!, pesedistul Popa a avut grija ca el și cele mai importante personaje să fie răsplătite amețitor comparativ un cetățean de rând din punct de vedere financiar.

Astfel, Primarul Municipiului Săcele este remunerat cu 13.520 lei, iar suma se poate majora cu 25% in eventualitatea in care primaria implementeaza proiecte pe fonduri europene.

Nici doamna Zamfir Geta, secretar al municipiului Săcele și ”eminenta juridic” nu a fost lăsată la coadă. Ba din contră! Activitatea ei deosebită este răsplatită cu 11.440 lei pe lună.

Un alt personaj de la vîrf, Gâdea Sorin, administrator public al Municipiului Săcele, ajuns pe post direct din pixul primarului primește și el tot 11.440 lei pe lună.

Mai citește și Argumentul.ro: ”Cineva din conducerea Primariei Săcele – nu știm cine, dar bănuim, i-ar fi promis dezvoltatorului că poate construi într-un cartier de case din zona Campingului Dârste 12 blocuri” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia