Home / Actual / Noroc cu PNRR! După ani de promisiuni, vom avea și creșă la Săcele

Noroc cu PNRR! După ani de promisiuni, vom avea și creșă la Săcele

După ani de promisiuni neonorate (a se citi minciuni) în sfarsit se fac si pasi reali spre o cresa noua la Sacele, pentru ca vorba romanului ”nu este pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste”.

Generații întregi de copii și mai ales parinții acestora au așteptat în zadar o creșă la Săcele.

Vânturata ca program electoral de actualul primar înca din 2016, creșa va deveni realitate probabil în 2024, numai bine cât să fie folosită din nou ca propagandă electorală.

Ministerul Dezvoltarii anunță că s-a semnat  “Contractul de finanțare” pentru implementarea proiectului “Construire creșă medie-proiect tip” în cartierul Electroprecizia.

Pe surse, săcelenii au avut noroc cu intervenția viceprimarului UDMR, cel ce are aceeași culoare politică cu ministrul Dezvoltării, Attila Cseke. 

Valoarea totală a finanțării este de 16.640.271,92 lei, suma fiind în totalitate nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Creșa se va construi în cartierul Electroprecizia și va avea o capacitate de 70 de locuri.

Aceasta va fi dotată cu săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber.

Popa Virgil jubilează: Se măresc salariile primarilor de la 1 noiembrie! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia