Home / Actual / Polițiștii săceleni, la datorie: Prind șoferi fără permis și trimit după gratii condamnați penal

Polițiștii săceleni, la datorie: Prind șoferi fără permis și trimit după gratii condamnați penal

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.     

În fapt, la data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 13.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe DJ103A din județul Brașov.   

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.   

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Tot în aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Brașov pe numele unui tânăr, în vârstă de 24 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

Acesta este condamnat la o pedeapsă de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori care au fost tăiați ilegal din păduri.

Tânărul, care nu era urmărit național, a fost depus în Penitenciarul Codlea.

(partea a I-a) Primarul plictisit al unui oraș de munte: Argumente de ce administrația pesedisto-gilistă de la Săcele își anunță falimentul de pe acum

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia