Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Aventuri nocturne! Un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor, dar a fost prins după o urmărire scurtă

(Tărlungeni) Aventuri nocturne! Un șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor, dar a fost prins după o urmărire scurtă

La data de 10 decembrie 2021, în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, care circula pe strada Principală din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

Conducătorul autovehiculului nu a respectat semnalul de oprire efectuat de către polițiști, continuându-și deplasarea, în continuare, procedându-se la urmărirea autovehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

La scurt timp, polițiștii au depistat și identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 39 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,74 mg/l alcool pur. 

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Persoanele cu dizabilități sunt umilite de administrația lui Popa Virgil, iar Primăria Săcele nu pune în aplicare decizii judecătorești în domeniu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia