Home / Actual / Polițiștii săceleni au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, după ce o femeie a fost amenițată de soț
Foto caracter informativ

Polițiștii săceleni au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, după ce o femeie a fost amenițată de soț

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”.

În fapt, la data de 15 decembrie 2020, în jurul orei 16.50, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie din municipiul Săcele, județul Braşov, este amenințată de către soțul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă pe soția sa, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul comun din municipiul Săcele.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Subiecte fierbinți pe masa consilierilor săceleni: PUZ-ul pentru creșa privată din Baciu, ridicarea vehiculelor abandonate pe domeniul public și situatia de la Servicii Săcelene

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia