Home / Actual / PNL Săcele are un nou președinte

PNL Săcele are un nou președinte

Liberalii săceleni s-au întâlnit în sesiune de alegeri pentru a decide cine va conduce organizația în următorii 4 ani.

Noul președinte al PNL la Săcele va fi consilierul județean Ciprian Sterpu. Acesta a ocupat în trecut poziția de președinte interimar al organizației timp de 6 luni, acum primind un vot de încredere din partea colegilor săi.

”Colegii din PNL Săcele m-au onorat cu susținerea lor pentru un mandat de președinte al organizației noastre pentru următorii 4 ani.

Am alături de mine, în biroul de conducere al PNL, oameni de calitate, dedicați comunității săcelene.

Împreună vom continua activitatea politică și administrativă a cărei scop final este modernizarea municipiului nostru și îmbunătățirea calității vieții săcelenilor”

Ciprian Sterpu – Presedinte PNL Săcele

Ciprian Sterpu este un nume foarte cunoscut săcelenilor. 

Acesta a candidat din partea PNL la alegerile locale pentru demnitatea de primar. În 27 septembrie 2020, Sterpu a obținut 35.5% din voturile exprimate, fiind la doar 300 de voturi în spatele actualului primar Virgil Popa. Cunoscatorii politicii spun că în cazul unor alegeri în 2 tururi de scrutin Sterpu l-ar fi învins pe Virgil Popa.

În schimb, la votul politic pentru Consiliul Local, PNL a surclasat adversarii la Săcele și a obținut 9 din cele 19 mandate de consilieri locali, un record absolut pentru liberalii săceleni din anii ’90 până în prezent.

În Consiliul Județean, Ciprian Sterpu este liderul de grup al consilierilor liberali și purtător de cuvânt al organizației județene a PNL, o poziție onorantă pe care niciun săcelean nu a mai avut-o până acum, indiferent de partid.

(pe surse) Întrebări pentru primarul pesedist Virgil Popa: Este adevărat că săptămâna trecută ați fost chemat la DNA? Ce anume v-au întrebat?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia