Home / Actual / PNL: 177 milioane de euro pentru reducerea birocrației

PNL: 177 milioane de euro pentru reducerea birocrației

↗️ PNL continuă debirocratizarea României! A fost semnat contractul, în valoare de 177 de milioane de euro, pentru migrarea a cel puțin 30 de aplicații în viitorul Cloud Guvernamental, un pas important pentru debirocratizarea României și pentru eficientizarea interacțiunii cu instituțiile statului.

,,Am lucrat la acest proiect în perioada în care coordonam echipa Task Force a Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării și relația cu MCID-ADR. Partidul Naţional Liberal este promotorul României digitale și a noilor tehnologii. Dovadă stau proiectele care au ca obiectiv simplificarea relației cetățeanului cu statul, printre care eliminarea dosarului cu șină, eliberarea online a cazierului judiciar, lansarea aplicației de mobil Ghișeul.ro și adăugarea mai multor servicii online în platformă, crearea hub-ului MAI, un portal ce conține multiple servicii publice ale MAI, crearea ROeiD, o singură identitate digitală a cetățenilor pe toate platformele statului.”, Eduard Mititelu, secretar de stat PNL în Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia