Home / Actual / Mediatorul școlar lovit la o ședință a GAL Gârcini rememorează momentul: ”Consiliera PSD Voicescu Teonia m-a tot amenințat. Oamenii ei o aprobau, o ascultau, era o treabă gândită”
foto informativa din sedinta GAL Garcini

Mediatorul școlar lovit la o ședință a GAL Gârcini rememorează momentul: ”Consiliera PSD Voicescu Teonia m-a tot amenințat. Oamenii ei o aprobau, o ascultau, era o treabă gândită”

https://www.facebook.com/790823582526056/videos/3123029027830569/

Mediatorul scolar ce a fost agresat in septembrie 2021 in curtea scolii din Gârcini, la o ședința a GAL Gârcini (Grupul de Actiune Locala Garcini) crede că totul a fost plănuit și instigat de către o persoană din conducerea GAL-ului. 

Agresorul de atunci, cel ce l-a lovit, l-a înjurat si l-a amenințat se află bine mersi în administrația locală de la Săcele, sub protecția primarului Popa Virgil.

Iată întregul său mesaj mai jos:

Cine a încărcat acest videoclip in grupul Oraşul Săcele?A cui este filmarea? (Am pus link-ul in comentariu)

Știu situația și mă recunosc în videoclip. Saceleanul.ro a scris in septembrie 2021 despre această întâmplare.

Îmi amintesc că doamna Voicescu era foarte vocala, îi putea pe toți la locul lor. Avea urechi tare ascuțite, auzea ce vorbeam cu alte persoane și imediat intervenea sa mă contrazica pentru că nu era adevărat, dupa parerea ei.

De parca eu nu aveam dreptul sa am o alta parere. Voicescu Pauker – este o glumă. M-a tot amenințat. Oamenii ei o aprobau, o ascultau, era o treabă gândită.

La un moment dat, oamenii ei au vrut să mă scoată din curtea scolii, eu m-am opus iar unul din ei (Ciprian-un angajat al primăriei Sacele) m-a lovit cu piciorul (cu spitul) in fata, direct în dinți.

După aceea, Voicescu spunea că nu m-a lovit și că mă prefac. În videoclip se vede foarte bine. Voicescu Pauker în întregime ;))

Eu nu știu pe cine reprezenta dansa: interesele Gal Garcini fiind director Gal sau interesele primarului fiind consilier local PSD?! Pentru că are discurs dublu și contradictoriu. Voicescu Pauker X2.

Despre ce s-a întâmplat cu Ciprian (n.r Ganea), o sa scriu mai târziu și o sa repostez știrile din acea perioadă.

Oricum, curios și interesant videoclip… 

Ii mulțumesc celui care a pus videoclipul.

Exercițiu: ar fi bine de analizat din ceea ce spunea doamna Voicescu în acest videoclip din 2021, și câte s-au realizat in acum, in 2023.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia