Home / Actual / Planuri în turism la Săcele: primarul Virgil Popa vrea “Safari Montan”

Planuri în turism la Săcele: primarul Virgil Popa vrea “Safari Montan”

Primarul municipiului Săcele, ing. Virgil Popa, a vorbit într-o emisiune televizată la Brasov Tv despre planurile în turism ale administrației săcelene în 2018. 

O să avem ce oferi turiștilor la Săcele: avem muntele Bunloc, avem Piatra Mare, trasee turistice foarte interesante și ne gândim și la un proiect mai interesant pe drumurile forestiere, pentru că avem foarte multe drumuri forestiere în Săcele, însumat sunt în jur de 164 km de drum forestier, și anume un fel de Safari Montan. Este un proiect la care m-am gândit mult timp pentru că în Săcele, ca și în multe zone de munte, poți vedea liberi și urșii, și lupii, și mistreții. Va fi un altfel de Safari Montan. 

Parte din planurile administrației în ceea ce privește turismul la Săcele mai sunt și extinderea tirolianei de la Șapte Scări, a cărei lungime se va dubla (în prezent are o lungime de 1,6 km) și amenajări importante în zona Cascadei Tamina unde vom avea un Belvedere. 

Canionul “7 Scări” s-a aflat la mare căutare în mini-vacanţa de Paşti

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia