Home / Actual / Autobuze “curate”! Publicitatea pe caroseria autobuzelor din Săcele nu are căutare

Autobuze “curate”! Publicitatea pe caroseria autobuzelor din Săcele nu are căutare

Incă nu sunt firme interesate

La aproape un an de zile de când consilierii locali săceleni au aprobat tariful de închiriere a spațiilor publicitare aferente caroseriei exterioare a mijloacelor de transport public local de persoane, Servicii Săcelene SRL încă nu a semnat nici un acord pentru aceste spaţii.

Viorel Mormoloc, directorul Servicii Săcelene, spune că a existat interes din partea mai multor companii, însă tatonările încă nu s-au concretizat.

Un prim feed-back obţinut din aceste discuţii dintre firmele de publicitate şi conducerea Servicii Săcelene SRL ar fi ca tariful este destul de ridicat, deşi acesta este cam cu 20% mai mic decât cel practicat pentru publicitatea pe autobuzele şi troleibuzele RAT Braşov.

Tariful este diferit în funcție de mărimea suprafeței exterioare a autovehiculului.

Astfel, pentru suprafețele exterioare de pe autobuzele de 9-10 metri tariful este de 120 euro/vehicul/perioadă (TVA inclus), pentru suprafețele exterioare de pe autobuzele de 12  metri tariful este de 150 euro/vehicul/perioadă (TVA inclus), iar pentru cele de pe autobuzele de 18 metri (articulate) costul va fi de 180 euro/vehicul/perioadă (TVA inclus).

Prin perioadă se înțelege minim 20 de zile calendaristice din luna tarifată, în care autovehiculul închiriat a fost activ (a circulat pe traseele de transport public).

Viorel Mormoloc a lăsat să se înţeleagă şi faptul că, dacă în continuare nu va exista interes pentru publicitatea pe autobuze la acest tarif, ar putea veni către Consiliul Local Săcele cu o propunere de reducere a acestuia.

Ansamblul folcloric “ASTRA” Săcele își mărește echipa

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia