Home / Actual / Ping-pong cu preţul la lemne între Primăria Săcele şi Regia Pădurilor

Ping-pong cu preţul la lemne între Primăria Săcele şi Regia Pădurilor

Consilierii săceleni nu s-au pus de acord cu privire la preţul lemnului de foc în 2017  în cadrul şedinţei din 23 februarie 2017, varianta propusă de Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele şi cea dorită de executivul primăriei fiind valoric departe una de cealaltă.

De altfel, RPLP Săcele, după coroborarea discuţiilor în comun purtate pe această temă în plenul Consiliului Local din februarie, a revenit cu o variantă de preţ redusă de la 145 lei/mst la 125 lei/mst.

Aceasta reducere a fost posibilă ca urmare a diminuării cheltuielilor indirecte de la 15% la 0,25%, precum şi la renunţarea la cota de profit de 10%.

Primăria Săcele doreşte însă un tarif de doar 110 lei/mst, mult sub ceea ce Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele considera că poate oferi din punct de vedere legal.

Discuţiile vor fi tranşate mâine (n.r. joi – 16 martie) în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Săcele.

↓ Citeşte mai jos despre solutia pentru criza de lemne de foc de la Sacele ↓

Primăria caută soluţii pentru realizarea depozitului de lemne la Săcele

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply