Home / Actual / Pieasa de teatru “Amantul înșelat” s-a jucat la Săcele.

Pieasa de teatru “Amantul înșelat” s-a jucat la Săcele.

Asociația “Mocanii Săceleni” a adus la Centrul Multicultural și Educațional Săcele piesa de teatru “Amantul înșelat”, spectacolul fiind susținut sâmbătă, pe 14 octombrie, în fața a aproximativ 150 de spectatori.

Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu i-au interpetat cu pasiune și energie pe Ivan și Max, doi bărbați ce împart aceeași femeie.

Ivan este soțul șomer și parcă învins de soartă al Matildei și a descoperit de curând că este înșelat de aceasta cu Max, un bărbat de succes, cu bani și afaceri.

Ivan se hotărăște să stea față în față cu Max pentru a-i cere acestuia să renunțe la relația cu Matilda, iar întâlnirea are loc în parc, acolo unde cei doi bărbați se atacă reciproc fizic și verbal, se amenință și se așează pe rând în rolul victimei și al agresorului pentru ca în final să se consoleze reciproc.

Amantul înșelat este o dramă jucată bine de cei doi protagoniști, dar nu lipsesc nici accentele umoristice.

Dacă vreodată va iese în cale șansa de a vedea aceasta piesă de teatru, ora petrecută alături de Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu va trece repede și se va dovedi agreabilă.

Felicitări organizatorilor!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply