Home / Actual / Peste 70% din școli vor funcționa cu prezență fizică săptămâna viitoare. Care este situatia la Săcele de luni?

Peste 70% din școli vor funcționa cu prezență fizică săptămâna viitoare. Care este situatia la Săcele de luni?

Peste 70% din școli vor funcționa cu prezență fizică săptămâna viitoare. Vezi aici în ce unități din Săcele rata de vaccinare este de peste 60%, iar elevii pot merge la ore (conform informatiilor oficiale furnizate de ISJ Brasov).

Față de săptămâna trecută Minsterul Educației și Cercetării a venit cu o modificare a modului în care unitățile școlare raportează numărul de persoane vaccinate.

Astfel, secretarul de stat din Ministerul Educației, Sorin Ion, a explicat vineri cum s-a făcut această numărătoare – „De săptămâna viitoare, am permis unităților școlare să facă și separat, pe structuri arondate. Dacă într-o comună, o grădiniță, de exemplu, care are trei angajați depășește rata de 60% de vaccinare, ea poate funcționa, chiar dacă la nivelul întregii unități cu personalitate juridică acest lucru nu este îndeplinit”, a declarat acesta, în legătură cu raportarea personalului vaccinat din unitățile de învățământ, într-o conferință de presă.

Iată cum se prezintă situația la Săcele, conform raportării din 13 noiembrie:

CENTRUL ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ BRĂDET SĂCELE  69%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 4 SĂCELE  67%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 4A SĂCELE  40%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 5 SĂCELE  56%
BRAȘOV LICEUL TEHNOLOGIC ‘VICTOR JINGA’ SĂCELE  61%
BRAȘOV LICEUL TEORETIC ‘GEORGE MOROIANU’ SĂCELE  73%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 2 SĂCELE  75%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 3 SĂCELE  80%
BRAȘOV LICEUL TEORETIC ‘ZAJZONI RAB ISTVAN’ SĂCELE  74%
BRAȘOV ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 SĂCELE  50%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 1 SĂCELE  100%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 1A SĂCELE  83%
BRAȘOV ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 4 ‘FRAȚII POPEEA’ SĂCELE  82%
BRAȘOV ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 5 SĂCELE  66%
BRAȘOV GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL NR. 5SG SĂCELE 38%

Recomandam sa contactati conducerea unitatilor scolare mentionate mai sus pentru a verifica modalitatea in care acestea vor functiona in saptamana 15 – 19 noiembrie.

Administrația falită de la Săcele: Dacă nu sunteți în stare să asigurați ordinea publică și un climat de siguranță al cetățeanului, plecați URGENT!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia