Home / Tărlungeni / (Tărlungeni) Peste 70% din școlile din Romania vor funcționa cu prezență fizică săptămâna viitoare. Care este situația la Tărlungeni de luni?

(Tărlungeni) Peste 70% din școlile din Romania vor funcționa cu prezență fizică săptămâna viitoare. Care este situația la Tărlungeni de luni?

În întreaga țară, peste 70% din școli vor funcționa cu prezență fizică săptămâna viitoare.

Vezi mai jos dacă unitățile din Tărlungeni au rata de vaccinare de peste 60%, iar elevii pot merge la ore fizic sau raman in online (conform informatiilor oficiale furnizate de ISJ Brașov).

Față de săptămâna trecută Minsterul Educației și Cercetării a venit cu o modificare a modului în care unitățile școlare raportează numărul de persoane vaccinate.

Astfel, secretarul de stat din Ministerul Educației, Sorin Ion, a explicat vineri cum s-a făcut această numărătoare – „De săptămâna viitoare, am permis unităților școlare să facă și separat, pe structuri arondate. Dacă într-o comună, o grădiniță, de exemplu, care are trei angajați depășește rata de 60% de vaccinare, ea poate funcționa, chiar dacă la nivelul întregii unități cu personalitate juridică acest lucru nu este îndeplinit”, a declarat acesta, în legătură cu raportarea personalului vaccinat din unitățile de învățământ, într-o conferință de presă.

Iată cum se prezintă situația la Tărlungeni, conform raportării din 13 noiembrie:

ȘCOALA GIMNAZIALĂ TĂRLUNGENI 42%
GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL TĂRLUNGENI 50%

Recomandăm să contactați conducerea unităților școlare menționate mai sus pentru a verifica modalitatea în care acestea vor funcționa în săptămâna 15 – 19 noiembrie.

(Tărlungeni) Lista completă de reduceri și gratuități pe transportul în comun între Tărlungeni și Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia