Home / Actual / Peste 50 de zile calendaristice! Cam asta înseamnă “interval rezonabil de timp” pentru primarul Virgil Popa

Peste 50 de zile calendaristice! Cam asta înseamnă “interval rezonabil de timp” pentru primarul Virgil Popa

Săcelenii care doresc să urmărească înregistrările dezbaterilor consilierilor locali săceleni mai au de așteptat deoarece cenzura instaurată în paşi la Săcele de către administrația PSD încă nu s-a terminat, iar hotărârile/legea nu este respectată! 

Dacă primul pas a fost interzicerea celor prezenți la ședintele de Consiliu Local Săcele de a filma sau fotografia fără acceptul conducerii Primăriei Săcele, al doilea pas a fost chiar dispariția filmării oficiale ce era realizată de executivul Primăriei Municipiului Săcele!

Pretextul folosit atunci a fost acela că filmarea nu era obligatorie, ci doar una folosită intern de compartimentul juridic pentru a întocmi procesele verbale de ședință.

Citiți mai multe despre aceste subiect AICI!

Care este “intervalul rezonabil de timp” pentru primarul Virgil Popa?

Ulterior, sesizând că cenzura impusă nu poate continua la infinit, primarul Virgil Popa a revenit la sentimente mai bune exact în ședința în care PNL, prin initiativa consilierului Ciprian Nitescu propunea filmarea și înregistrarea ședințelor.

Mai mult decât atât, și alți consilieri locali, din alte partide sau alianțe politice precum UDMR, ALDE sau PMP au propus chiar transmiterea acestora live pe internet. 

Edilul săcelean din PSD a anunțat în sedința ordinară din 28 martie 2019 că a decis ca fiecare sedință de Consiliu Local să fie filmata, iar aceasta filmare sa fie postată pe site-ul instituției într-un “interval rezonabil de timp”.

Din păcate pentru săceleni, Virgil Popa a ales să nu-și respecte cuvantul, afirmatie sustinuta de faptul că nici acum, la peste 50 de zile calendaristice, înregistrarea sedintei de Consiliu Local din 28 martie 2019 nu este pe site-ul oficial al Primariei Municipiului Sacele! (foto jos)

De cea din aprilie nici nu poate fi vorba, probabil aparatul de partid al PSD urmând a filtra aceste înregistrări conform propriilor interese!

In 28 martie 2019 consilierii au votat ca ședințele să fie transmise live. Administrația PSD de la Săcele de ce NU respectă legea? 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia