Home / Actual / 98% din gospodăriile săcelene au acces la rețeaua de gaz metan, dar majoritatea sacelenilor se incalzesc cu lemn de foc

98% din gospodăriile săcelene au acces la rețeaua de gaz metan, dar majoritatea sacelenilor se incalzesc cu lemn de foc

Asta spune primarul Virgil Popa într-o postare pe o rețea de socializare.

Tinând cont că majoritatea săcelenilor se încălzesc cu lemn de foc, deși 98% din gospodăriile săcelene au acces la rețeaua de gaz metan, edilul șef al Municipiului Săcele i-a solicitat Ministrului Apelor și Pădurilor scăderea TVA-ului la lemnul de foc în funcție de anumite criterii.

Acesta nu a menționat și dacă o eventuală scădere a TVA-ului se va regăsi în mod automat și într-o scăderea a prețului pentru lemnul de foc pentru populație și nici dacă o astfel de măsură va duce la o creștere a exploatării de masă lemnoasă din pădurile săcelene.

Joi, 9 mai, la sediul Primăriei Municipiului Săcele a avut loc o vizita de lucru a Ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Demnitarul a fost însoțit de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”, Victor Sandu, directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor-ROMSILVA, Gheorghe Mihăilescu.

Dumneavoastră cu ce vă încălziți locuința?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Peste 50 de zile calendaristice! Cam asta înseamnă “interval rezonabil de timp” pentru primarul Virgil Popa

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia