Home / Actual / Performanță deosebită la Săcele! 189 m de canalizare după aproape 3 ani pe o bretea de legătură

Performanță deosebită la Săcele! 189 m de canalizare după aproape 3 ani pe o bretea de legătură

Anunțată cu surle și trâmbițe pe Facebook, introducerea canalizării pe breteaua străzii Câmpului (legatura între ocolitoare și Ștefan Cel Mare) surprinde incapacitatea actualei administratii de a livra ceea ce ea promite, in termenele auto-impuse de aceasta.

Pentru straduța cu pricina, indicatorii tehnico-economici au fost votați încă din 2019, iar primarul Popa Virgil promitea că ea va fi realizată în 2020, evident an electoral (foto jos)

Nu a livrat-o în acel an, nici în cel următor și nici în 2022, deoarece discutăm doar de introducerea canalizării, modernizarea infrastructurii stradale urmând a fi făcută în viitor. 

Unde sunt oare cele 8 străzi pe an modernizate cap-coadă ce erau promise de către actualul primar prin emisiunile TV în care este invitat după ce semnează și plătește contracte de publicitate media, doar inginerul edil sef poate să știe!? Săcelenii nu le văd nicăieri.

Bineînțeles că vor urma și postările cum că strada va fi modernizată undeva în viitor, apoi cele cu ea astfaltată, apoi se vor vopsi bordurile în roșu și alb … toate acestea probabil în 2024, când primarul mai visează la un mandat final, care să îl scoată la pensie direct din fotoliul de edil.

Mai citește și: Argumentul.ro: ”Cineva din conducerea Primariei Săcele – nu știm cine, dar bănuim, i-ar fi promis dezvoltatorului că poate construi într-un cartier de case din zona Campingului Dârste 12 blocuri” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia