Home / Actual / Pentru săceleni tronsonul de autostradă Râşnov-Predeal nu prea contează

Pentru săceleni tronsonul de autostradă Râşnov-Predeal nu prea contează

La Ministerul Transporturilor, în prezenţa ministrului Răzvan Cuc, a fost semnat luni contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din Autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov-Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median).

Pentru săceleni vestea nu aduce nimic nou, peste câţiva ani, un eventual drum către Bucureşti urmând acelaşi traseu până la Predeal.

De fapt, varianta clasică de pe DN1 va rămâne cea mai bună din punct de vedere al timpului petrecut în trafic, al distanţei şi al consumului de carburant.

În acest moment, distanţa dintre Săcele şi Predeal, până la intersecţia DN1 către Paraul Rece este de 26 de kilometrii.

În cazul finalizării şi dării în folosinţă a sectorului de drum expres şi de autostradă Cristian-Râşnov-Predeal, distanţa parcursă de un săcelean care alege aceea varianta va fi de aproximativ 46 de kilometrii.

Pentru noi, in cazul unui drum spre Bucureşti varianta optimă va rămâne şi după finalizarea acestui tronson (oare când va fi gata??) tot DN1.

Părerea săcelenilor: “Ziua kitsch-ului și a Recoltei Electorale la Săcele”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply