Home / Actual / Părerea săcelenilor: “Ziua kitsch-ului și a Recoltei Electorale la Săcele”

Părerea săcelenilor: “Ziua kitsch-ului și a Recoltei Electorale la Săcele”

Ca orice sat care se respectă, iată că și Săcelele a avut parte de propriul “bâlci de toamnă”. Ceea ce s-a intitulat în mod pretenţios “Zilele Recoltei” nu a fost altceva decât un bâlci electoral. De prost-gust…

Sigur că sunt dezgustat de jalnicul eveniment în primul rând pentru faptul că mințile mult prea luminate ale onorabililor noștri aleși locali au hotărât ca loc de desfășurare al acestei “autentice” manifestări, taman sub balconul câtorva concitadini printre care mă număr și eu…

Cum a fost? Prea bun, prea ca la ţară!

Mulțumim edililor care s-au îngrijit de toate:
– să ne gâdile urechiușele cu decibeli de la primele ore ale dimineții ca să nu mai fim treziţi (așa ca de obicei) de tunetele mașinii de gunoi care scutură de zor tomberoanele.
– să ne afume corespunzător cu arome de mici și râgâieli astfel încât am scăpat pentru cel puțin 5 ani de ţânţari.
– să ne prezinte așa cum se cuvine roadele recoltei de anul acesta… Da… și am putut vedea cum s-au făcut anul ăsta “prin grija organizatorilor” uite-așa niște acadele și niște cocoșei, ditamai vata pe băț, colorata ca un curcubeu pe ceru’ gurii, dar și tradiționalele chipsuri și popcorn.

Copiii au avut șansa să afle și câteva din tainele produselor meșteșugărești ca de exemplu măștile de fantome și “anonimus”, dar și dalmaţieni, Mikey și Minnie Mouse, Minions, săbii și “ace brice și… K A R I C E” – toate gonflabile, sclipicioase și zornăitoare.

În încheiere, mărturisesc că nu suntem suficient de vrednici să vă mulțumim, domnule Primar, Virgil Popa, pentru șansa de propășire spirituală, oferită nouă celor ce locuim în vecinătatea locației cu pricina, fiind de-a dreptul binecuvântaţi să cunoaștem “în de-aproape” roadele acestor meleaguri mocănești.

Vă felicităm pentru inspirația de care ați dat dovadă alegând acest amplasament, și dorim să vă asigurăm de toată susținerea noastră acum, când, electoral vorbind, numărătoarea inversă a început.

Iar la următoarea ediție vă putem pune la dispoziție chiar și balcoanele noastre de unde ați putea să vă adresaţi mult mai convingător mulțimii euforice.

sursa: Facebook

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply