Home / Actual / (pe surse) Câțiva angajați de la Servicii Săcelene SRL vor să facă grevă de la 1 septembrie 2023

(pe surse) Câțiva angajați de la Servicii Săcelene SRL vor să facă grevă de la 1 septembrie 2023

  • Primarul Popa Virgil i-a mințit pe angajații săceleni ca vor fi preluați TOȚI de către RAT Brașov
  • Serviciile Săcelene SRL trebuie să plătească salarii compensatorii pentru concediați!
  • Angajații se gândesc să facă grevă!

Mințiți, păcăliți si cu perspectiva concedierii colective pe masa, câțiva angajați de la SC Servicii Săcelene SRL au luat decizia de a face greva începând cu 1 septembrie 2023. 

Cel puțin aceasta este informația de presă de la acest moment, obținută pe surse chiar din rândul acestora.

Decizia administrativă de a aduce RAT Brașov la Săcele îi va lăsa pe drumuri pe majoritatea angajaților SC Servicii Săcelene SRL. Nu și pe cei din conducere, spun gurile rele, ce au ajuns acolo cu girul si binecuvântarea unor personaje cheie din Primăria Săcele.

Cum s-ar spune, pentru ei exista soluție si continuare profesionala. Pentru restul angajaților, nu!

Deși a spus public în nenumărate rânduri ca toți angajații companiei săcelene vor fi preluați de către RAT Brasov, primarul Popa Virgil a fost prins în ofsaid, a se citi cu minciuna, prin intermediul unui comunicat de presa remis la momentul martie 2023. DETALII AICI (VIDEO) Ping-pong cu angajații de la Servicii Săcelene. Primarul Popa Virgil spune că aceștia nu își pierd locul de munca, dar RAT Brașov spune că nu ii preia – Saceleanul

Ulterior, chiar angajații celor de la Servicii Săcelene l-au tras de urechi pe primar în plin plen al Consiliului Local, însă acesta le-a mai promis o dată că va rezolva situația prin “implicare personală” … Momentul AICI Angajații de la Servicii Săcelene, atac frontal la primarul Popa Virgil: ”Ne-ați spus să stăm liniștiți, dar RAT Brașov nu ne preia oamenii” – Saceleanul

Serviciile Săcelene trebuie să plătească salarii compensatorii pentru concediați!

O altă durere de cap pentru administrația lui Popa Virgil este faptul ca toți angajații concediați trebuie să primească salarii compensatorii (3 sau 5 în funcție de contract).

Până la această ora nu este clar dacă Primăria Săcele a bugetat pentru Serviciile Săcelene si banii pentru aceste compensații, însă cu siguranță compania săceleană nu îi are in acest moment în cont.

Obrazul subțire cu cheltuială se ține: Primăria Săcele a mai împrumutat 8 milioane de lei – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia