Home / Actual / 9 străzi din Cernatu intră în reabilitare. Aici se va circula cu restricții, inclusiv pentru riverani

9 străzi din Cernatu intră în reabilitare. Aici se va circula cu restricții, inclusiv pentru riverani

Din 7 august 2023 Primăria Municipiului Săcele demarează lucrările de reabilitare și extindere rețele de apă potabilă și canalizare menajeră pe 9 străzi din cartierul Cernatu, proiect finanțat prin  Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Lucrările se vor desfășura pe străzile: Valea Cernatului, Bisericii Române, Mihai Eminescu, Oltului, Luceafărului, Zorilor, Nicolae Nicoleanu, Căprioarei și George Coșbuc și vor avea o durată de execuție de cca.12 luni.

Datorită lățimilor reduse, accesul auto pe porțiunile de drum aflate în lucru este interzis în intervalul orar 7:00 și 18:00, însă este permis în afara programului de lucru, când șantierul se închide și drumul se readuce la starea inițială.

Accesul auto al riveranilor se face pe străzile adiacente.

Primaria precizează că executantul va asigura accesul autoturismelor de intervenție (Ambulanță, Pompieri, Poliție) pe toată perioada desfășurării lucrărilor.

De asemenea, accesul pietonal al riveranilor este permis pe toată perioada desfășurării lucrărilor, sub atenta supraveghere a șefului de șantier sau a locțiitorului acestuia.

Ciprian Sterpu, vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov: Pași înainte în proiectul Modernizării drumului Bradet (Săcele) – Doftana (Câmpina) – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia