Home / Actual / Partidul Național Liberal (PNL), poziția 4 pe toate cele 4 buletine de vot de la Săcele (P)*

Partidul Național Liberal (PNL), poziția 4 pe toate cele 4 buletine de vot de la Săcele (P)*

Candidatii PNL sunt pe pozitia a 4-a la Sacele pe toate buletinele de vot din 27 septembrie, pentru Ciprian Sterpu – candidatul PNL pentru Primaria Sacele, Adrian Vestea – candidatul pentru Presedintia Consiliului Judetean, lista pentru Consiliul Local Sacele, dar si cea pentru Consiliul Judetean Brasov.

Sub sloganul Sacele, orasul in care #sepoate, candidatii PNL au propus un program electoral modern, adaptat la nevoile sacelenilor, concentrat pe dezvoltarea si modernizarea infrastructurii, a transportului in comun, a utilitatilor, dar si a calitatii vietii din municipiu.

Lista de candidati a PNL Sacele pentru consiliul local este una adaptata anului 2020.

Astfel, din primii 12 candidati, 6 au mai fost in trecut in Consiliu Local sau au mai candidat, iar 6 pesoane sunt la prima experienta politica, formand impreuna un mix intre experienta si nou.

In primele 11 persoane de pe lista PNL Sacele se afla 6 barbati si 5 femei, singurul partid din Sacele ce a reusit sa propune o lista cu egalitate de gen.

Mai multe informații despre Proiectul pentru Săcele al candidatului PNL pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele puteți obține accesând www.cipriansterpu.ro 

*Material promovare online comandat de PNL filiala Brasov, cod unic de identificare AEP: 21200012

”Punctul pe I, o emisiune electorală a celor de la NOVA TV despre Săcele

Al treilea! Încă un partid îl susține pe Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele.

 

Farmacia Precizia