Home / Actual / Partidul Național Liberal (PNL), poziția 4 pe toate cele 4 buletine de vot de la Săcele (P)*

Partidul Național Liberal (PNL), poziția 4 pe toate cele 4 buletine de vot de la Săcele (P)*

Candidatii PNL sunt pe pozitia a 4-a la Sacele pe toate buletinele de vot din 27 septembrie, pentru Ciprian Sterpu – candidatul PNL pentru Primaria Sacele, Adrian Vestea – candidatul pentru Presedintia Consiliului Judetean, lista pentru Consiliul Local Sacele, dar si cea pentru Consiliul Judetean Brasov.

Sub sloganul Sacele, orasul in care #sepoate, candidatii PNL au propus un program electoral modern, adaptat la nevoile sacelenilor, concentrat pe dezvoltarea si modernizarea infrastructurii, a transportului in comun, a utilitatilor, dar si a calitatii vietii din municipiu.

Lista de candidati a PNL Sacele pentru consiliul local este una adaptata anului 2020.

Astfel, din primii 12 candidati, 6 au mai fost in trecut in Consiliu Local sau au mai candidat, iar 6 pesoane sunt la prima experienta politica, formand impreuna un mix intre experienta si nou.

In primele 11 persoane de pe lista PNL Sacele se afla 6 barbati si 5 femei, singurul partid din Sacele ce a reusit sa propune o lista cu egalitate de gen.

Mai multe informații despre Proiectul pentru Săcele al candidatului PNL pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele puteți obține accesând www.cipriansterpu.ro 

*Material promovare online comandat de PNL filiala Brasov, cod unic de identificare AEP: 21200012

”Punctul pe I, o emisiune electorală a celor de la NOVA TV despre Săcele

Al treilea! Încă un partid îl susține pe Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia