Home / Actual / Al treilea! Încă un partid îl susține pe Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele.

Al treilea! Încă un partid îl susține pe Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Săcele.

Tot mai multe forțe politice locale se alătura pentru a-l susține pe Ciprian Sterpu, în încercarea acestuia de a deveni primarul Municipiului Săcele și de a schimba în bine orașul.

După Partidul Național Liberal și Partidul Alianța pentru Educație și Reformă, acum este rândul celor din PPMT – Partidul Popular Maghiar din Transilvania să-și prezinte public suportul pentru candidatul liberal.

Cele 2 forțe politice locale PNL și PPMT își propun să colaboreze pentru proiectele constructive propuse în scopul modernizării și dezvoltării Municipiului Săcele.

Susținerea celor din PPMT mă onorează și le mulțumesc că pun astfel umărul la schimbarea ce va transforma în bine Municipiul Săcele.

Viziunea mea este aceea de a moderniza orasul, de a eficientiza administrația și de a le oferi săcelenilor o alternativa viabilă față de cea din mandatul actual.

De astăzi suntem cu un pas mai aproape de acest deziderat!

Ciprian Sterpu – Candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Săcele, susținut de PPMT și AER

De partea cealaltă, reprezentanții PPMT Săcele au subliniat încă o dată dorința de a fi reprezentanții etnicilor maghiari din municipiul Săcele, dar și garanții și sustinătorii dezvoltării municipiului în folosul tuturor locuitorilor.

Ciprian Sterpu a fost primul nume la care ne-am gândit în momentul în care am analizat pe cine să susținem în această competiție electorală.

Cum PPMT nu s-a înscris în cursa pentru primar, ci doar în cea pentru Consiliul Local, ne-am orientat către candidatul liberal, un nume apreciat de etnicii maghiari din Săcele.

Având în vedere că avem de-a face cu alegeri într-un singur tur de scrutin, suntem convinși că susținerea noastră pentru Ciprian Sterpu este o alegere corectă și câștigătoare.

Sandor Peto – Președintele PPMT Săcele

Conform tragerii la sorți efectuate în cadrul Biroului Electoral de Circumscriptie, Ciprian Sterpu se află pe poziția a 4-a pe bultinul de vot pentru primar la fel și lista PNL pentru Consiliul Local.

Lista PPMT pentru Consiliul Local Săcele poate fi găsită pe poziția a 9-a. 

Echipa PPMT Săcele anunță că va continua în ritm alert campania electorală (foto jos)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia