Home / Actual / Mesajele săcelenilor: “Mi s-a părut josnic ca o persoană în vârstă să fie bătută pe stradă”

Mesajele săcelenilor: “Mi s-a părut josnic ca o persoană în vârstă să fie bătută pe stradă”

Săcelenii ne scriu des și ne transmit diverse probleme. De această dată, o persoană tânără, a cărei identitate o vom proteja, ne-a transmis revoltată evenimentul la care a fost martoră.

Adresa noastra [email protected] va sta la dispozitie pentru mesaje, opinii, sfaturi sau critici!

Vă redăm aici mesajul cititoarei noastre!

Am scris aceasta ,, poveste ” deoarece am fost martora la un eveniment neplacut, care chiar nu mi s-a parut ok si pentru ca as dori ca aceasta problema sa fie rezolvata, intr-un fel… 

DORESC sa se fie publicata si sa cerem parerile saceleniilor… 

Efectiv, ceea ce am vazut mi-a pus un semn de intrebare si mi-a creat un fior… Intr-un final m-am decis ca cel mai bine ar fi ca aceasta intamplare sa fie publica si sa nu o tin doar pentru mine. 

Mi s-a parut josnic ca o persoana in varsta ( intre 55-65 de ani ) sa fie batuta pe strada publica, chiar in statie, unde mentionez ca era chiar si o camera de filmat.

Acum vreau sa spun intreaga poveste, ce si cum s-a inamplat, in statia numita ,, garaj “. Ca un om/adolescent normal, asteptam ca autobuzul sa plece din statie, ca sa pot ajunge la destinatia dorita, eram singura in autobuz, doar eu si o doamna controloare, caruia nu vreau sa-i mentionez numele; intre timp un domn, probabil ca de etnie roma…

A urcat in autobuz cu un bilet validat la un capat, iar la celalalt capat, rupt. La care sustinea ca acel capat (validat) a  fost validat pe acelasi autobuz acum 2 ore. Doamna controlor i-a spus ca acel bilet nu se mai poate folosi, ori se duce sa-si cumpere bilet, ori se da jos.( am spus-o diplomat, dar in niciun caz nu asa s-a exprimat si doamna controlor)

Barbatul a spus ca suna la 112, iar controloarea a inceput sa traga de el sa-l dea jos, in acel moment a urcat si soferul (un domn carunt cu mustata) care l-a luat de gat si a inceput sa dea cu pumnii in barbat, pana cand a reusit sa il dea jos, dar probabil ca suna frumos, dar ceea ce nu am spus este ca acel barbat era trantit,  jumate in autobuz si jumatate pe bordura.

Un alt domn ( de etnie roma, de aproximativ 30 de ani ) a intervenit, la care l-a ridicat de jos, apoi a inceput el sa il loveasca cu pumnii si picioarele, in cap, burta si pus la gard.

Intre timp doamna controlor s-a dat jos si incerca sa-l linisteasca pe domnul care a intervenit, iar domnul sofer a intrat in autobuz si a plecat fara nicio remuscare, ca a lovit un om batran sau ca a provocat un asemenea conflict in care acel barbat a fost batut rau.

Nu vreau sa ajung nicaieri, decat la faptul ca acel batran putea fi tatal meu, putea fi tatal tau, tatal oricarui om din Sacele, m-a deranjat sa stiu ca in viitor as putea fi chiar eu, sau chiar tu.

LIPSA DE RESPECT, chiar daca acel om este de nationalitate roma, tot om este si nu ar fi trebuit tratat asa! Trebuia sa se cheme o autoritate (politia, jandarmeria) care avea dreptul sa i-a masuri.

Ma mira faptul ca provoci suferinta unui om, la care tu, nici macar nu stii daca avea bani pentru o paine, apai pentru un bilet, si nici nu mai zic… la ce pensii au bunici nostri…nu intru in alt subiect. 
( evident, a fost vina batranelului, dar nu trebuia tratat in asemenea mod)

Am privit ingrozita acea scena, care chiar m-a marcat si sper ca pe viitor sa nu se mai inample asa ceva. 

Chiar v-as ruga sa publicati acest articol si sa nu lasam cu vederea, cum noi am putea fi tratati asa pe viitor! MULTUMESC

Primăria Săcele a renunțat să mai modernizeze străzile Lungă și Livezii. Totuși strada Barajului din Gârcini rămâne prioritate.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia