Home / Actual / Grand Fitness și-a deschis porțile. Clubul vă așteaptă la Săcele cu dotări moderne și program variat

Grand Fitness și-a deschis porțile. Clubul vă așteaptă la Săcele cu dotări moderne și program variat

Clubul Grand Fitness Săcele și-a deschis deja porțile și îi așteptă pe pasionații de mișcare cu un program și o ofertă variată în strada Viitorului, numărul 37. 

Spațiul de aproximativ 1000 mp este echipat generos, vestiarele spațioase, echipa de antrenorii personali și instructorii pentru antrenamentele de grup sunt experimentați și dedicați, la Grand Fitness nici un singur aspect nefiind trecut cu vederea.

Folosind tehnicile cele mai progresive și inovatoare, echipa Grand Fitness motivează membrii clubului pentru a obţine rezultatele dorite.

Grație aparatelor de ultimă generaţie, atât antrenamentele de forţă cȃt şi cele cardio vor fi efectuate corect şi în siguranță, stimulȃnd musculatura şi protejȃnd articulaţiile, determinându-te să îți depășești limitele.

Orarul este gândit în așa mod încât permite o gamă variată de tipuri de antrenamente, de la dansuri sportive și zumba în care persoanele doritoare vor îmbina mișcările specifice dansurilor cu mișcările aerobe.

Iată mai jos programul pe zile:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia